Η μεικτή ζώνη του MOK Mursa Osijek - ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Γιάννη Καλμαζίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της MOK Mursa Osijek με 0-3, στο πλαίσιο του Game 2 της φάσης των «32» του CEV Challenge Cup.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του MOK Mursa Osijek - ΠΑΟΚ

«Έγινε τελικά αυτό που περιμέναμε, ότι θα πάρουμε την πρόκριση, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αν δεν παίξεις καλά, και δεν εμφανιστείς όπως πρέπει, μπορεί να μπεις σε περιπέτειες. Ευτυχώς στο πρώτο σετ μπήκαμε πολύ δυνατά, και το πήραμε. Μετά στο δεύτερο σετ ήμασταν λίγο πίσω, και η Όσιγιεκ ρίσκαρε λίγο παραπάνω, όπως όφειλε, στο σερβίς, και μας έκανε λίγο ζημιά. Μετά ευτυχώς καταφέραμε να σταματήσουμε την επίθεση τους επάνω στο μπλοκ αρκετές φορές, και έτσι κερδίσαμε και πήραμε την πρόκριση. Η συνέχεια ήταν άνετη και χαλαρή, πήραμε και το τρίτο σετ, παίζοντας με πολλές αλλαγές, αλλά τα παιδιά ανταποκρίθηκαν κάτι που ήταν πολύ ευχάριστο.

Φαίνεται ότι η ομάδα αν βρεθεί πίσω στο σκορ, έχει κάποια στάνταρ, έχει πίστη σε αυτά που κάνουμε, αλλά δεν θα προτιμούσα να φτάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις συχνά. Αν παίζεις με την φωτιά κάποια στιγμή μπορεί να καείς κιόλας. Υπάρχει ωστόσο μέταλλο, δύναμη και εμπιστοσύνη, και αυτό φαίνεται. Στα σετ που ήμασταν κοντά με τον αντίπαλο, αρκετά από αυτά τα κερδίσαμε. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ικανότητα και πίστη στην ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...