Ηθική δικαίωση του ΠΑΟΚ για την νίκη-κλοπή του Ολυμπιακού, παραπέμφθηκαν οι διαιτητές (vid)

Από sdna.gr: Τα λάθη στο τελευταίο δίλεπτο στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός αλλοίωσαν το αποτέλεσμα υπέρ των φιλοξενούμενων. Ελάχιστη ηθική δικαίωση για τον ΠΑΟΚ η παραπομπή των τριών διαιτητών από την ΚΕΔ.
Πηγή: sdna.gr
Ηθική δικαίωση του ΠΑΟΚ για την νίκη-κλοπή του Ολυμπιακού, παραπέμφθηκαν οι διαιτητές (vid)

Το SDNA ήταν, για άλλη μια φορά, το μοναδικό Μέσο που κατέγραψε τα όσα συνέβησαν στο Παλατάκι. Μόλις τρεις μέρες μέρες η επιβεβαίωση ήταν εκκωφαντική.

Η συνεδριάση που έγινε την Τετάρτη (8/12) τα είχε... όλα: υψηλούς τόνους, αποχωρήσεις και ειδήσεις. Συγκεκριμένα, στην τηλεδιάσκεψη που έγινε μέσω zoom βρέθηκαν οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων», καθώς και ο ο σύμβουλος επί θεμάτων διαιτησίας, Χρήστος Χριστοδούλου, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Νίκος Πιτσίλκας, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, Νίκος Νικολόπουλος και ο παρατηρητής διαιτησίας, Κώστας Μουζάκης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διαμαρτυρήθηκε σε... υψηλούς τόνους για τα κρίσιμα διαιτητικά λάθη του ντέρμπι της Α1 Γυναικών, με τον Λιόλιο να αποχωρεί εκνευρισμένος από τη συνεδριάση, πολύ πριν το τέλος της.

Στη συνέχεια, οι τόνοι... έπεσαν και η συζήτηση συνεχίστηκε με τους Χριστοδούλου, Πιτσίλκα, Μουζάκη και Νικολόπουλο. Μάλιστα, εκείνη την ώρα προβλήθηκε βίντεο με τα λάθη που έγιναν σε βάρος του ΠΑΟΚ και όλοι συμφώνησαν πως οι διαιτητές «έχασαν» σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ενδεικτικό είναι πως άπαντες συμφώνησαν ότι οι οι δυο τελευταίες φάσεις του αγώνα κατοχυρώθηκαν κατά των γηπεδούχων λανθασμένα.

Έτσι, η απόφαση που πάρθηκε και συνιστά ηθική δικαίωση για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ήταν η παραπομπή των τριών ρέφερι του ντέρμπι (Ξενικάκης, Ντούρας και Παπαγερίδης).

Διαβάστε ακόμη...