Θόρουπ: “Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα δώσουμε όλα”

Από paok24.com: Οι ατάκες του προπονητή της Κοπεγχάγης με φόντο τη Σλόβαν
Πηγή: paok24.com
Θόρουπ: “Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα δώσουμε όλα”

Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς Europa Conference League κι άπαντες στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο ελπίζουν πως το αυριανό βράδυ θα κλείσει με την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Αντίστοιχα, τόσο η Σλόβαν Μπρατισλάβας, όσο κι η Κοπεγχάγη προετοιμάζονται για το δικό τους παιχνίδι, με τους Δανούς θα έχουν "καθαρίσει" την πρωτιά μεν, αλλά να μη δείχνουν σημάδια... χαλάρωσης.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία, θα παρατάξουμε την πιο δυνατή μας ομάδα αύριο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τη νίκη, αλλά δεν μπορώ να κρύψω ότι μας απασχολούν αρκετά θέματα τραυματισμών. Σήμερα για παράδειγμα, έπρεπε να... δανειστούμε παίκτες από την U19 για να παίξουμε 11 εναντίον 11 στην προπόνηση. Για μερικούς από αυτούς, αποτέλεσε θετική έκπληξη το γεγονός θα τους έχουμε μαζί μας", ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Γες Θόρουπ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, με φόντο την αυριανή αναμέτρηση.

"Αυτό λέει πολλά για την κατάστασή μας, αλλά θεωρούμε ότι είμαστε το φαβορί. Μπορεί να έχουμε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση, αλλά θα παλέψουμε".

Διαβάστε ακόμη...