Η μεικτή ζώνη του Εσπερίδες Καλλιθέας-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Κώστα Κεραμιδά, μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ και των Εσπερίδων Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του Εσπερίδες Καλλιθέας-ΠΑΟΚ

Κώστας Κεραμιδάς:

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε σήμερα. Μας επηρέασε πολύ ότι είχαμε τρεις τραυματίας, την Καρλάφτη, η οποία δεν αγωνίστηκε καθόλου, και οι δύο Αμερικανές, Στάνλεϊ και Χόλιβεϊ, οι οποίες όλη την εβδομάδα δεν προπονήθηκαν, και τις οποίες αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε. Αυτό μας έβγαλε τελείως εκτός ρυθμού, προσπαθήσαμε να βρούμε διαφορετικές λύσεις αλλά δεν τα καταφέραμε, και δυστυχώς έγινε το μοιραίο και χάσαμε, πράγμα που δεν το θέλαμε αλλά ήταν υπεράνω των δυνάμεων μας.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ. Κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία, το σημαντικό είναι να είναι υγιείς οι παίκτριες, ώστε να ετοιμάσουμε το ματς και να γυμναστούμε σωστά, και φυσικά να αγωνιστούν. Η Δευτέρα μας ξεκίνησε με τρεις τραυματισμούς βασικών παικτριών, και δυστυχώς δεν κάναμε καλή προετοιμασία, και όσο περνούσε η ώρα αυτό μας κόστιζε στο παιχνίδι. Αν έχουμε τις παίκτριες υγιείς, θα βγάλουμε αντίδραση πιστεύω».

Διαβάστε ακόμη...