Κόντρα στη Σλόβαν, πριν τη μεγάλη διακοπή

Από paok24.com : Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα του ομίλου, η κατάσταση για τη δεύτερη θέση είναι συγκεκριμένη. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη επί της Λινκολν την τελευταία αγωνιστική κι αν η Σλόβαν νικήσει κι αυτή στην έδρα της Κοπεγχάγης, χρειάζεται να πετύχει δύο και περισσότερα γκολ από τους Σλοβάκους.
Πηγή: paok24.com
Κόντρα στη Σλόβαν, πριν τη μεγάλη διακοπή

Οπότε, αναπόφευκτα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, πέρα από τη δική του δουλειά κόντρα στη Λίνκολν, θα είναι και στο «Πάρκεν» και το παιχνίδι της Κοπεγχάγης με τη Σλόβαν.

Η Κοπεγχάγη, παίζει την Κυριακή στην έδρα της Άαλμποργκ για το πρωτάθλημα της Δανίας και αυτή, είναι η τελευταία εγχώρια αγωνιστική της υποχρέωση, πριν τη χειμερινή διακοπή. Το πρωτάθλημα της Δανίας, επιστρέφει στη δράση το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League, είναι προγραμματισμένη για τις 9 Δεκεμβρίου και αυτή, θα είναι η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της Κοπεγχάγης πριν τη διακοπή και μάλιστα, σε παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο γι’αυτή, αφού εξασφάλισε από χθες την πρωτιά του ομίλου.

Διαβάστε ακόμη...