Στο πλάνο του ΠΑΟΚ ο Άρης: Εκτός Βιεϊρίνια - Κρέσπο!

Από sdna.gr:Σημαντικές απουσίες ενόψει Άρη μετρά ο ΠΑΟΚ καθώς ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της Κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Άνχελ Κρέσπο που έγινε αναγκαστική αλλαγή στη Μπρατισλάβα. Επιστροφή Μιχαηλίδη.
Πηγή: sdna.gr
Στο πλάνο του ΠΑΟΚ ο Άρης: Εκτός Βιεϊρίνια - Κρέσπο!

Η αποστολή του Δικεφάλου επέστρεψε αργά το βράδυ της Παρασκευής (26/11) στη Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ και από σήμερα επικεντρώνεται στην προετοιμασία του αγώνα με τον Άρη. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βιεϊρίνια - Κρέσπο ενώ μετρά την επιστροφή του Γιάννη Μιχαηλίδη...

Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν έτοιμος αγωνιστικά, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ταξίδεψε στη Σλοβακία μετά από... απαίτηση των επιτελών του ΠΑΟΚ προκειμένου να έχουν τον αρχηγό στο πλευρό τους. Όπως και έγινε, χαρακτηριστική δε είναι η φωτογραφία πριν την έναρξη του παιχνιδιού, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τα λέει για αρκετή ώρα μαζί του, παρακολουθώντας την προθέρμανση των παικτών του.

Όπως είχε επισημάνει και στη συνέντευξη Τύπου ο 52χρονος τεχνικός, «ο Βιεϊρίνια είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής και θα τον έχουμε μαζί μας...», προϊδεάζοντας αποστολή με τον Πορτογάλο.

Στα... πιτς μπαίνει και ο Άνχελ Κρέσπο που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο στο ημίχρονο του αγώνα με τη Σλόβαν. Με την άφιξή της αποστολής του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του προβλήματος που αντιμετωπίζει, ωστόσο, το βέβαιο είναι πως δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» και ξεκινά θεραπείες προκειμένου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ιωνικό στην Νίκαια την επόμενη Κυριακή.

Στον αντίποδα, διαθέσιμος θα είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης και αναμένεται να μπει σε βασικό πλάνο...

Διαβάστε ακόμη...