ΠΑΟΚ: Ξεκούραση και αναμονή!

Από thessports.gr:Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την εβδομάδα της διακοπής για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων, που έδωσε την ευκαιρία στον Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλέψει σε υψηλές εντάσεις με όσους ποδοσφαιριστές δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις και πλέον ετοιμάζεται να μπει στην... τελική ευθεία για την προετοιμασία του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, (21/11, 19:30).
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ: Ξεκούραση και αναμονή!

Προκειμένου να αποφορτιστούν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, το τεχνικό τιμ αποφάσισε να τους δώσει ρεπό για σήμερα (14/11), Κυριακή, με το ραντεβού να δίνεται για το απόγευμα της Δευτέρας (15/11) στη Νέα Μεσήμβρια.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα περιμένει παράλληλα να ενταχθούν σταδιακά στην ομάδα και οι διεθνείς που θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Την Κυριακή (14/11) η πρώτη «φουρνιά» των ασπρόμαυρων διεθνών θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι με το Εθνόσημο στο στήθος πριν την επιστροφή.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιάσμιν Κούρτιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τους Μιχάι και Σφιντέρσκι να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους την Δευτέρα (15/11).

Αργότερα θα επιστρέψουν οι διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων (Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας και Μάριος Τσαούσης), που θα αντιμετωπίσουν την Τρίτη (16/11) στη Τρίπολη την Ισλανδία.

Διαβάστε ακόμη...