Ζέκα: «Δύσκολο να μην είμαι με την ομάδα μέσα στο γήπεδο» (vid)

Από sdna.gr:Ο Κάρλος Ζέκα είναι από τους απόντες της Κοπεγχάγης στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (4/11, 22.00) και ο αρχηγός των Δανών δεν έκρυψε ότι του είναι δύσκολο να μην αγωνίζεται, παρ' όλα αυτά, όπως λέει, θα στηρίζει από τον πάγκο την ομάδα του.
Πηγή: sdna.gr
Ζέκα: «Δύσκολο να μην είμαι με την ομάδα μέσα στο γήπεδο» (vid)

Ο Ζέκα, παρά τον πρόβλημα τραυματισμού που τον έχει αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης, ακολούθησε κανονικά την αποστολή της Κοπεγχάγης, για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, και όπως λέει η ομάδα του έχει πάθος και ενθουσιασμό για τη νίκη. Δεν έκρυψε βέβαια και ότι του είναι δύσκολο να βλέπει τους αγώνες από τον πάγκο και να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής.

«Είναι πολύ δύσκολο να είμαι εδώ και να μην είμαι μέρος της ομάδας μέσα στο γήπεδο και να μην μπορώ να τους βοηθήσω. Είναι δύσκολο, γιατί αυτό αγαπώ να κάνω και ειδικά σε τέτοια παιχνίδια. Έχω εμπειρία από τέτοια παιχνίδια και ξέρω πως είναι, οπότε μου είναι δύσκολο, αλλά έτσι είναι η ζωή. Είμαι σίγουρος όμως ότι όλα θα πάνε καλά, η ομάδα είναι προετοιμασμένη, έχει πάθος και ενθουσιασμό και τους υποστηρίζω από έξω και ξέρω οι παίκτες θα κάνουν σπουδαία δουλειά», όπως ανέφερε ο Ζέκα σε δηλώσεις του στα social media, των Δανών.

Διαβάστε ακόμη...