Στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ η διατροφολόγος, Χριστίνα Παρταλίδου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θεσσαλονίκη, 02/11/2021 Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την διατροφολόγο, Χριστίνα Παρταλίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Πηγή: acpaok.gr
Στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ η διατροφολόγος, Χριστίνα Παρταλίδου

Γεννημένη στις 22/03/1995, η Χριστίνα Παρταλίδου έχει σπουδάσει Βιολογία στο ΑΠΘ και επιστήμη της ανθρώπινης κίνησης με ειδικότητα στον αθλητισμό και την διατροφή στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχ.

Έχει εργαστεί στο «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης καθώς και στο National Plant Phenomics Centre του Πανεπιστημίου, Αμπερίστουιθ στην Ουαλία.

Ως διατροφολός ήταν μέλος του team της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021. Ενώ, το 2021 ήταν στις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη.

Μετά την συμφωνία συνεργασίας της, η Χριστίνα Παρταλίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστώ με την κορυφαία ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της χώρας μας. Στόχος μου είναι να συνδράμω στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών των αθλητριών, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την απόδοση τους, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους κ.κ. Διαμαντή Διαμαντή, τεχνικό διευθυντή, και Λευτέρη Κανάτα, προπονητή της ομάδας, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στη Δρα. Ιωάννα Πασπαλά, διατροφολόγο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τη στήριξη και την καθοδήγηση της οποίας θα πορευτούμε».

Καλώς ήρθες Χριστίνα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...