Μετά τον Αντρίγια, παίρνει σειρά ο Σβαμπ για ανανέωση

Aπό paokday.gr:Μέσα στην εβδομάδα (δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα) αναμένεται να υπογράψει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς το νέο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν σταματάνε στην παρούσα φάση οι κινήσεις της ΠΑΕ για ανανεώσεις.
Πηγή: paokday.gr
Μετά τον Αντρίγια, παίρνει σειρά ο Σβαμπ για ανανέωση

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Μ», πολύ άμεσα θα κληθεί για τελικές συζητήσεις και ο Στέφαν Σβάμπ που ως γνωστό έχει ένα ιδιαίτερο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο. Με το τέλος της σεζόν, υπάρχει το +1 στο συμβόλαιό του και, μάλιστα, αν πιάσει το 65% των συμμετοχών στα επίσημα ματς αυτό ανανεώνεται αυτόματα.

Ωστόσο, είναι ένας παίκτης που έχει κερδίσει τους πάντες με την παρουσία του, αποτελεί έναν από τους παίκτες κορμού και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να συνεχίσει να χτίζει πάνω του και τα επόμενα χρόνια. Ήδη έχουν πάει στην πλευρά του Αυστριακού μηνύματα ότι σύντομα θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της ΠΑΕ για να βρούνε την συμφωνία που θα τον κρατήσει στην Τούμπα και για άλλα χρόνια με αυξημένες απολαβές, καθώς με το τωρινό συμβόλαιο αμείβεται με 430.000 ευρώ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης να συμμετάσχει στις επαφές με τον αυστριακό μέσο, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...