Διατήρηση αγωνιστικού ρυθμού, με τις διεθνείς απούσες

Από acpaok.gr: Οι προπονήσεις του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν εφησύχασε το τεχνικό τιμ της ομάδας, με τις «ασπρόμαυρες» να εξακολουθούν να βελτιώνονται μέρα με την μέρα στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσημβρίας.
Πηγή: acpaok.gr
Διατήρηση αγωνιστικού ρυθμού, με τις διεθνείς απούσες

Κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, ο Λευτέρης Κανάτας «έχασε» οκτώ ποδοσφαιρίστριες για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Γυναικών και Νεανίδων.

Σ' αυτό το διάστημα ο Δικέφαλος δούλεψε πάνω στο τακτικό κομμάτι αλλά και στην φυσική κατάσταση των αθλητριών, έτσι ώστε να μην χαθεί ο αγωνιστικός ρυθμός.

Βάσει αυτού του σκοπού, ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Κ15 των Μπέμπηδων, έτσι ώστε τα κορίτσια να κρατήσουν το τέμπο των συνεχόμενων παιχνιδιών σε έναν compact αγώνα που χρειαζόταν γρήγορη σκέψη και κίνηση.

Στο ιατρικό δελτίο των «ισόβιων πρωταθλητριών» είναι η Esse Akida και η Αναστασία Σιδηροπούλου, ενώ στο βασικό πρόγραμμα προπονήσεων επέστρεψαν η Joanna Seca και η Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...