Ήττα που πονάει και “χτυπάει” καμπανάκι εν όψει συνέχειας και Ιανουαρίου

Aπό paokday.gr:Χαμένος από ένα ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό βγαίνει ο ΠΑΟΚ, γυρνώντας από την Αθήνα, ένα παιχνίδι το οποίο το έχασε χωρίς καλά καλά να το καταλάβει καθώς σε 10 λεπτά δέχθηκε δύο γκολ και κόντεψε να δεχθεί και τρίτο αλλά τον γλύτωσε ο Πασχαλάκης και το δοκάρι του Ελ Αραμπί.
Πηγή: paokday.gr
Ήττα που πονάει και “χτυπάει” καμπανάκι εν όψει συνέχειας και Ιανουαρίου

Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε πολύ, άλλαξε την εικόνα του αγώνα αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να φύγει έστω με τον βαθμό από το Γ. Καραϊσκάκης. Ένα βαθμό που όμως εν τέλει δεν άξιζε με την εικόνα του πρώτου μέρους με το 2-0 να είναι κολακευτικήκαθώς ο δικέφαλος δεν είχε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την εικόνα ότι κατέβηκε για να παίξει ντέρμπι. Νωχελικός τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό που επέβαλε ο Ολυμπιακός. Αρνητικός πρωταγωνιστής φυσικά και είναι ο Εσίτι, αλλά για να είμαι ξεκάθαρος, αυτά μπορεί αυτά κάνει ο Νιγηριανός χαφ του ΠΑΟΚ. Βελτιωμένος τελευταία έκανε κάποια καλά παιχνίδια με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς αλλά χθες παγιδεύτηκε, ή μάλλον τον παγίδεψε έξυπνα ο Πέδρο Μάρτινς και έκανε τα λάθη που όλοι είδαμε.

Η ευθύνη λοιπόν για την αδυναμία που εμφάνισε ο δικέφαλος εκεί είναι για το συγκεκριμένο παιχνίδι του Ραζβάν Λουτσέσκου που τον τοποθέτησε εκεί ενώ με την επιστροφή του Έλ Καντουρί θα μπορούσε να προσεγγίσει διαφορετικά την αναμέτρηση κάτι που δεν έκανε. Η κύρια ευθύνη φυσικά ανήκει σε αυτούς που το καλοκαίρι επέλεξαν να μην ενισχυθεί η ομάδα με άλλο χαφ και στην ουσία τώρα που απουσιάζει ο Κούρτιτς να μην έχει αντικαταστάτη του ίδιου ή έστω παρόμοιου διαμετρήματος. Κατά τα λοιπά η πολύ κακή εικόνα του Μπίσεσβαρ εξέθεσε και τον Σίντκλει με τον 33χρονο Γκάρι Ροντρίγκεζ να κάνει πάρτι τα πρώτα 45 λεπτά, στο ντεμπούτο του! ως βασικός με τον Ολυμπιακό.

Φυσικά ο εξαιρετικός Αγκιμπού Καμαρά εξέθεσε πολλάκις την άμυνα του ΠΑΟΚ, εκεί όπου εντοπίζεται ένα ακόμη λάθος του Λουτσέσκου που δεν είχε παγίδες στο μαρκάρισμα, όπως έκανε ο Ολυμπιακός αντίστοιχα με τον Εσίτι και κέρδισε δύο γκολ από αυτό.

Πλέον ο δικέφαλος με την δεδομένη διαφορά που υπάρχει ατομικά σε ορισμένους ποδοσφαιριστές μεταξύ των δύο ομάδων, πρέπει να μείνει όσο πιο κοντά γίνεται στην βαθμολογία μέχρι και τον Ιανουάριο εκεί όπου πρέπει να υπάρξει η ΕΝΙΣΧΥΣΗ που απαιτείται, αν ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τον Μάιο.

Σκοπός λοιπόν από εδώ και πέρα οι νίκες με οποιαδήποτε εμφάνιση καθώς οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια μπορεί να αποβεί μοιραία στην διεκδίκηση για την κούρσα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...