Γούσιος: «Σε σαράντα ημέρες θα ακολουθήσουν έντεκα αγώνες για τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ συνέχισε το αήττητο σερί καθώς για την έκτη αγωνιστική επικράτησε της Βέροιας, όμως, όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα -αγωνιστικά- για τον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
Γούσιος: «Σε σαράντα ημέρες θα ακολουθήσουν έντεκα αγώνες για τον ΠΑΟΚ»

Οι «ασπρόμαυροι» θα κληθούν μέσα σε σαράντα μέρες να δώσουν έντεκα παιχνίδια και έτσι απομένουν για τον Δικέφαλο λίγες μέρες ξεκούρασης μέχρι τον επόμενο αγώνα.

Αναφορικά με το παιχνίδι με τη Βέροια και το δύσκολο πρόγραμμα, ο Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πάρα πολλά λάθη και δώσαμε ευκαιρία για εύκολα γκολ στον αντίπαλο μας, αλλά, στην επανάληψη ο αριθμός των σφαλμάτων μας έπεσε σε φυσιολογικά επίπεδα και καταφέραμε έτσι να ελέγξουμε ρυθμό και αποτέλεσμα. Μετά από 3 μήνες συνεχούς δουλειάς, θα ξεκουρασθούμε για μερικά 24ωρα, καθώς, σε 40 ημέρες θα ακολουθήσουν 11 αγώνες για τον ΠΑΟΚ».

Από την πλευρά του ο γκολκίπερ του Δικεφάλου, Βίκτορ Γκικόφ, σχολίασε:

«Ήταν μια νίκη η οποία ήρθε μέσω ομαδικής προσπάθειας. Συνεχίζουμε αήττητοι παραμένοντας εντός του στόχου μας. Τώρα ακολουθεί η διακοπή, την οποία θα εκμεταλλευτούμε για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για τα επόμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια σε όλους».

Διαβάστε ακόμη...