ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Πάνω από 3.000 τα διαρκείας! – Τέλος αύριο τα εισιτήρια στο Παλατάκι
SHARE:

Τα εισιτήρια θα βρίσκονται σε διάθεση από το Παλατάκι και αύριο, Σάββατο (14/6), από τις 10:00 το πρωί ως τις 15:00 το μεσημέρι. Τελευταία μέρα για τις online αγορές των διαρκείας θα είναι η Κυριακή (15/6) μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.
Το PAOK Sports Arena μπαίνει σε νέα εποχή με τις αλλαγές και τα έργα να συνεχίζονται προκειμένου να γίνει ένα γήπεδο κόσμημα για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Η αναζήτηση για τη θέση του προπονητή συνεχίζεται με τον Τάμπακ να έχει προταθεί στην ομάδα. Ταυτόχρονα, σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 18 Ιουνίου, ο ΠΑΟΚ θα μάθει αν θα βρίσκεται απευθείας στους ομίλους του BCL ή αν θα χρειαστεί να παίξει αγώνες.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
«Σπάει και το φράγμα των 3.000 εισιτηρίων διαρκείας!
Σας περιμένουμε το Σάββατο (14/6), από τις 10:00 ως τις 15:00 την τελευταία ημέρα διάθεσης από το PAOK Sports Arena και συνεχίζουμε OnLine μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με ένα κλικ ΕΔΩ».