Μόνο εσύ ΠΑΟΚάρα! (vids)

Από paok24.com: Αν μία ομάδα στην Ελλάδα μπορεί να καυχιέται πως δεν χάνει στο "Γ. Καραϊσκάκης" από τα... αποδυτήρια, αυτή είναι αναμφισβήτητα ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Μόνο εσύ ΠΑΟΚάρα! (vids)

Και αυτό γιατί ο Δικέφαλος έχει πανηγυρίσει έξι "διπλά" στην έδρα του Ολυμπιακού από την ημέρα που ανακατασκευάστηκε, την ίδια ώρα που ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μετρούν... μαζί πέντε!

Έχουμε και λέμε: Ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που "άλωσε" το νέο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 16 Οκτωβρίου 2004, παρότι ο Τουρέ άνοιξε το σκορ για τους Πειραιώτες στο 59ο λεπτό! Η απάντηση των "ασπρόμαυρων"; Άμεση και...αποστομωτική, με δύο γκολ του Παντελή Κωνσταντινίδη, από ισάριθμες ασίστ του Σικαμπάλα!

Τη σεζόν 2009-10 δε, ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το "Καραϊσκάκης" σε... εξοχικό, καθώς στις 24/1/2010 πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Ιντίνιο, ενώ στα πλέι οφ στις 12/5/2010 πανηγύρισε το "διπλό" χάρη σε γκολ του Ίβιτς, οδηγώντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού να περάσουν... γενεές δεκατέσσερις τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος αποχώρησε μετά από λίγες εβδομάδες!

Το τέταρτο "διπλό" στο "σπίτι" του Ολυμπιακού, έλαβε χώρα στις 3 Δεκεμβρίου 2014, με τον Στέφανο Αθανασιάδη να ανοίγει το σκορ στο 43΄, τους Πειραιώτες να ισοφαρίζουν άμεσα με τον Φουστέρ, αλλά την τελευταία κουβέντα να ανήκει στον Φακούντο Περέιρα, ο οποίος με ασύλληπτο σουτ στο 49 "ξέρανε" όλο τον Πειραιά και τα... περίχωρα!

Το επόμενο "διπλό", έλαβε χώρα στις 30 Σεπτεμβρίου 2018. Ο Βούκοβιτς στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ύστερα από... ασίστ του Βιεϊρίνια και ο ΠΑΟΚ φεύγει με ένα ακόμα "διπλό" με σκορ 1-0, στην πορεία για το αήττητο πρωτάθλημα!

Και φτάνουμε στις 12 Ιουλίου 2020, στην 8η αγωνιστική των πλέι οφ, με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη κατακτήσει το Πρωτάθλημα και να έχει ως στόχο να επαναλάβει τον άθλο του ΠΑΟΚ, δηλαδή να το κατακτήσει αήττητος. Ο Δικέφαλος όμως και ο Ενέα Μιχάι είχαν διαφορετική άποψη...

Διαβάστε ακόμη...