«Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να σέβονται την φανέλα και την ιστορία του ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Βόλο και τον τρόπο που αυτή ήρθε μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Γιώργος Τουρσουνίδης.
Πηγή: thessports.gr
«Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να σέβονται την φανέλα και την ιστορία του ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά:

Αφέλεια ή ανικανότητα;

«Δεν έχει να κάνει με κάποιο από τα δύο, έχει να κάνει με την χαλαρότητα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ η εικόνα του ήταν πολύ καλή μετά το γκολ που δέχτηκε στα πρώτα 20 λεπτά. Νομίζω ότι δεν συνάδει μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να δέχεται τρία γκολ μέσα σε μισή ώρα. Δεν έδειχνε μια σοβαρότητα»

Για Τείλορ:

«Για τον συγκεκριμένο παίκτη έχω αναφερθεί, ότι είναι πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα να παίζει βασικός και να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα, ήταν δική του επιλογή αλλά νομίζω ότι η παρουσία του σε γενικότερο βαθμό δεν αρμόζει για να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Στην συγκεκριμένη θέση, νομίζω ότι ο Λύρατζης μπορεί να φέρει κέρδος και σε χρηματικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να έρχονται ποδοσφαιριστές με υψηλό επίπεδο, να μπορούν να διαχειριστούν και να αντέξουν την πίεση που μπορεί να έχει μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμό και πάνω από όλα να σέβονται την φανέλα και την ιστορία που έχει η ομάδα»

Για την δύσκολη εβδομάδα που έχει ο ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη ομάδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέρει πως να διαχειριστεί την κατάσταση και να αφήσει να ξεχαστεί το χθεσινό παιχνίδι, σίγουρα θα αναλυθεί τι έφταιξε και τι πρέπει να βελτιωθεί αλλά οι υποχρεώσεις τρέχουν όποτε ο ΠΑΟΚ πρέπει να αφοσιωθεί στο παιχνίδι της Πέμπτης στην Κοπεγχάγη και τη Κυριακή με τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι πρέπει να επανέλθουν στον καλό ρυθμό, αρχής γενομένης από το παιχνίδι την Πέμπτη γιατί δεν υπάρχουν πλέον πολλά περιθώρια.

Διαβάστε ακόμη...