ΠΑΟΚ: Χαμός στην αναχώρηση των αδερφών Λι από την Κορέα!

Από sdna.gr:Απίστευτος χαμός από δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ στην αναχώρηση των αδερφών Λι από την Κορέα, με προορισμό την Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Χαμός στην αναχώρηση των αδερφών Λι από την Κορέα!

Οι αδερφές Ντα και Γιάε Λι βρίσκονται βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει μία πολύ μεγάλη διπλή κίνηση, που τον ανεβάζει επίπεδο.

Η υπόθεση των δύο αθλητριών βέβαια μόνο εύκολη δεν ήταν για τον Δικέφαλο και πέρασε από... χίλια κύματα μέχρι να καταφέρει να τις φέρει στην Ελλάδα.

Οι δίδυμες Νοτιοκορεάτισσες διεθνείς είχαν κατηγορηθεί στην πατρίδα τους για bullying σε συμπατριώτες τους, με αποτέλεσμα να χωρίσουν οι δρόμοι τους με την ομάδα τους. Η υπόθεσή τους απασχολούσε εδώ και καιρό τον Τύπο της χώρας, αφού πρόκειται για δύο κορυφαίες αθλήτριες.

Η... εμπλοκή για τον ΠΑΟΚ ωστόσο αφορούσε στο γεγονός ότι η ομοσπονδία βόλεϊ της Νότιας Κορέας αρνούνταν να συναινέσει στη μεταγραφή τους, αλλά οι "ασπρόμαυροι" προσέφυγαν στις διεθνείς αρχές και πέτυχαν τελικά να πάρουν το "Ok" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής τους.

Το πόση έκταση πήρε στην πατρίδα τους η συγκεκριμένη μεταγραφή, μπορεί κάλλιστα να το αντιληφθεί κανείς από τον... χαμό που έγινε στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρησή τους, όπου βρέθηκε πλήθος δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ.

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω λινκ:

Διαβάστε ακόμη...