Τι γίνεται με τον Σίντζι Καγκάβα

Από sfina.gr: Ο Σίντζι Καγκάβα εδώ και 20 μέρες είναι εκτός πλάνων του Ράζβαν Λουτσέσκου και ας προσπάθησε ο Ρουμάνος τεχνικός να μην το "φωνάξει", μιλώντας με πολύ σεβασμό για εκείνον, όπως αρμόζει στο όνομα του Ιάπωνα άσου, στη συνέντευξη Τύπου τις παραμονές του αγώνα με την Σλόβαν.
Πηγή: sfina.gr
Τι γίνεται με τον Σίντζι Καγκάβα

"Δεν έχω κανένα παράπονο από τη συμπεριφορά του Καγκάβα. Δουλεύει καλά στην προπόνηση, φανταστικός παίκτης...", σημείωσε, εξηγώντας απλά ότι δεν περισσεύει θέση ξένου για εκείνον.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε την ευκαιρία στον 32χρονο μέσο να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει ακόμη σε υψηλό επίπεδο και απόδειξη είναι ότι στην προετοιμασία-απόντος βέβαια και του Μπίσεσβαρ-του είχε δώσει τον ρόλο του βασικού δεκαριού. Δεν ικανοποίησε, όμως, στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με την Μποέμιανς ήταν αποκαρδιωτικός, έπαιξε ελάχιστα στα ματς με την Ριέκα και "έκλεισε" την παρουσία του με τα 61 λεπτά πολύ μέτριας απόδοσης με τον ΠΑΣ.

Ο Καγκάβα μετρά ως τώρα στον ΠΑΟΚ 12 ματς και 2 ασίστ και ίσως αυτός να είναι και ο τελικός απολογισμός του, καθώς ήδη υπάρχει κινητικότητα για να βρεθεί ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Ο Ιάπωνας άσος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι και οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Με βάση τις πληροφορίες είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ομάδα από την Ευρώπη, καθώς, παρά τις προσπάθειες, δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος σύλλογος. Αντίθετα, υπάρχουν σημάδια ότι κάποιος σύλλογος είτε από τις ΗΠΑ, είτε από την Ασία (με κυριότερο προορισμό την πατρίδα του), μπορεί να βρεθεί στον δρόμο του, όταν, βέβαια, υπάρξει ανοιχτό μεταγραφικό παράθυρο.

Διαβάστε ακόμη...