Τελείωσε από την ΕΠΟ ο εφέτης Φιλόπουλος που διασύρθηκε στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Aπό paokday.gr:Τέλος ο δικαστής Παναγιώτη Φιλόπουλος από την ΕΠΟ, που ήταν στην Εφέσεων στην υπόθεση του ΠΑΟΚ και τον είχε αδειάσει το CAS. Ενδιαφέρον για τον τελικό του Europa Conference League 2023.
Πηγή: paokday.gr
Τελείωσε από την ΕΠΟ ο εφέτης Φιλόπουλος που διασύρθηκε στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Διόρθωσε τη γκάφα του το Εφετείο με τον Εφέτη Παναγιώτη Φιλόπουλο και τον τελείωσε από την ΕΠΟ και το Διαιτητικό Δικαστήριο όπου ορίστηκε πρόσφατα!

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, τη Δευτέρα 27/9, «κατόπιν σχετικής απόφασης των μελών της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης και συνακόλουθου αιτήματος προς το υπουργείο Δικαιοσύνης, το Εφετείο Αθηνών ενημέρωσε για την αντικατάσταση του κ. Παναγιώτη Φιλόπουλου από τον πρόεδρο Εφετών Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου».

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας είχε υπενθυμίσει στα μέλη ότι ο Παναγιώτης Φιλόπουλος, ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων στην υπόθεση πολυιδιοκτησίας και είχε παραιτηθεί όταν το CAS τη γύρισε πίσω, ζητώντας από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή να την εξετάσει στην ουσία, διασύροντας έτσι, τα μέλη της.

Το αίτημα του Μάκη Γκαγκάτση, είχε γίνει δεκτό από όλες τις Ενώσεις και τις ΠΑΕ με εξαίρεση τον Ολυμπιακό και την ΕΠΣ Ηλείας και η Ομοσπονδία είχε ζητήσει την αντικατάσταση του από τις λίστες που είχαν δοθεί για να στελεχωθούν τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου.

sdna.gr

Διαβάστε ακόμη...