Οι επιλογές Λουτσέσκου για την ενδεκάδα κόντρα στην Λίνκολν

Από sfina.gr:Ο ΠΑΟΚ κάνει πρεμιέρα απόψε (19:45) στο Γιβραλτάρ απέναντι στην Λίνκολν στους ομίλους του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ και θέλει να πάρει την νίκη με κάθε κόστος όπως είπε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Ράζβαν Λουτσέσκου.
Πηγή: sfina.gr
Οι επιλογές Λουτσέσκου για την ενδεκάδα κόντρα στην Λίνκολν

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες (Ελ Καντουρι, Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Ροντρίγκο, Ντόουγκλας, Ολιβέιρα) και συνάμα να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές ενόψει των δυο σερί εκτός έδρας αγώνων σε Τρίπολη και Αγρίνιο, μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών.

Βάσει των δοκιμών που έκανε χθες στην τελευταία προπόνηση, ο Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του "Βικτόρια Στέιντιουμ" μια κάπως πειραματική σύνθεση, δίνοντας ταυτόχρονα και ευκαιρίες σε παίκτες που μέχρι στιγμής δεν είχαν χρόνο συμμετοχής.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επιστρέψει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην θέση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ενώ στην άμυνα η τετράδα που έχει προβάδισμα απαρτίζεται από τους Τέιλορ, Σίντκλεϊ, Μιχάι και Κρέσπο.

Στην μεσαία γραμμή, δοκιμάστηκε χθες το ζευγάρι Εσίτι – Κούρτιτς, αλλά παίζει να αρχίσει το ματς και ο Χάρης Τσιγγάρας δίπλα στον Σλοβένο. Ο Σβαμπ φαίνεται ότι θα ειναι πιο σημαντικός στην Τρίπολη την Κυριακή και ίσως πάρει ανάσες.

Μεσοεπιθετικά οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες για τον Λουτσέσκου, που προσανατολίζεται να παρατάξει τους Μιτρίτσα, Μπίσεσβαρ και Μουργκ, με τον Ρουμάνο και τον Σουριναμέζο να αλλάζουν θέσεις κατά την διάρκεια του ματς.

Σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, δεν ειναι ξεκάθαρο ποιος από τους Σφιντέρσκι ή Άκπομ θα ξεκινήσει το ματς, αφού δοκιμάστηκαν και οι δυο. Έχει ένα μικρό προβάδισμα ο Άγγλος, για να αποφορτιστεί ο Πολωνός...

Διαβάστε ακόμη...