ΠΑΟΚ: Πρόβα «τζενεράλε» στο Victoria Stadium σε συνθήκες... διαφορετικές (pics)

Από sdna.gr:Διαφορετική ήταν η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αναμέτρηση με τη Λίνκολν, καθώς ο Δικέφαλος έπρεπε να προσαρμοστεί για να αγωνιστεί, όπως σπάνια συμβαίνει, σε συνθετικό χλοοτάπητα, με τη σημερινή προπόνηση να αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία για τους «ασπρόμαυρους».
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Πρόβα «τζενεράλε» στο Victoria Stadium σε συνθήκες... διαφορετικές (pics)

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Γιβραλτάρ, ενόψει της αναμέτρησης με την Λίνκολν ήταν διαφορετική απ' ότι συνήθως, καθώς ο Δικέφαλος θα κληθεί να προσαρμοστεί και να αγωνιστεί, όπως σπάνια συμβαίνει, σε συνθετικό χλοοτάπητα.

Η προπόνηση της Τετάρτης (15.09) ήταν η μοναδική ευκαιρία για τους παίκτες να προετοιμαστούν για τις συνθήκες που θα συναντήσουν στον αγώνα με τη Λίνκολν στο Victoria Stadium, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κομμάτια τακτικής και στατικές φάσεις, ενώ πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό διπλό.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Confercene League κόντρα στην, πρωτάρα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Λίνκολν και θέλει να ξεκινήσει με τρίποντο την προσπάθεια του για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαβάστε ακόμη...