Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής
SHARE:

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, για μία ακόμη χρονιά ο “Δικέφαλος” θα βρεθεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, επιλέγοντας ωστόσο ένα διαφορετικό αθλητικό κέντρο.
Η επιστροφή στο γήπεδο πλησιάζει όλο και περισσότερο για τους “ασπρόμαυρους”, καθώς στις 27 του Ιούνη θα πρέπει άπαντες να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη -εκτός από τους διεθνείς προφανώς- για το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας κι από εκεί και πέρα, η ομάδα θα βρεθεί από τις 14 ως τις 27 Ιουλίου στο Ζαλτμπόμελ και το “SportsComplex”, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και κάποια φιλικά παιχνίδια.
Η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου θα γίνει στις 21 του Ιούλη, με τον πρώτο αγώνα να είναι στις 7 Αυγούστου και τη ρεβάνς να ακολουθεί στις 14 του μήνα, ενώ τα πλέι οφ του Europa League είναι προγραμματισμένα για τις 21 και 28 Αυγούστου.
Ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια, είναι προγραμματισμένη και η έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, με την πρώτη σέντρα να γίνεται το Σαββατοκύριακο 23-24 Αυγούστου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa League, τότε θα εξασφαλίσει αυτομάτως και σίγουρη θέση στο League Stage του Conference League.