Προπονητής Λίνκολν σε Λουτσέσκου: «Έχεις κάνει φοβερή δουλειά»

Από sdna.gr:Ο προπονητής της Λίνκολν συναντήθηκε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αποθέωσε τον Ρουμάνο: «Έχεις κάνει φοβερή δουλειά», του ανέφερε μεταξύ άλλων! Τί δήλωσε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ...
Πηγή: sdna.gr
Προπονητής Λίνκολν σε Λουτσέσκου: «Έχεις κάνει φοβερή δουλειά»

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε στο γήπεδο ο τεχνικός της Λίνκολν, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ένα ολιγόλεπτο τετ α τετ μαζί του!

«Είσαι πολύ καλά προετοιμασμένος», του ανέφερε ο Ρουμάνος, με τον ΜακΈλβι να απαντά με σχόλιο... αποθέωσης: «Μου αρέσει να γνωρίζω λίγο την ιστορία από τον κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε και εσύ έχεις κάνει φοβερή δουλειά. Ανυπομονώ να τα πούμε αύριο στον αγώνα».

Όσο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ; Ο Μάικ ΜακΕλβι τόνισε: «Είμαστε το αουτσάιντερ σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι που έχουμε δώσει ως τώρα, οπότε οι παίκτες μπαίνουν σε αυτούς τους αγώνες, ξέροντας ότι οι πιθανότητες δεν είναι μαζί τους. Μέχρι στιγμής, έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε σε αυτήν την κατάσταση πολύ καλά. Οι παίκτες παίρνουν τα εύσημα γι'αυτό, επειδή δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτήν την κατάσταση.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα, αλλά ακόμα κι αν είναι αουτσάιντερ, έχουν πολλά να χάσουν. Έχουν χειριστεί όμως αυτήν την κατάσταση και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Διαβάστε ακόμη...