“Εκεί βρίσκεται ο Ιβάν και είναι ο μόνος που επένδυσε στην πανδημία”!

Από sfina.gr: Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μιλώντας στην TV100 και στην εκπομπή "Σφήνα στα σπορ" για τον Ιβάν Σαββίδη...
Πηγή: sfina.gr
“Εκεί βρίσκεται ο Ιβάν και είναι ο μόνος που επένδυσε στην πανδημία”!

Stoiximan: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Αφού τον χαρακτήρισε "θείο δώρο" για τον ΠΑΟΚ και τον άνθρωπο που επένδυσε, έδωσε όραμα και έφερε τίτλους στην ομάδα "κάτι που δεν μπορούσε να το πιστέψει κανένας πριν 8 χρόνια", στη συνέχεια, τόνισε:

-"Ο Ιβάν Σαββίδης, για όσους δεν το γνωρίζουν, αν και μπορεί να ζουν στην ίδια πόλη, είναι ο μόνος που επένδυσε στην Ελλάδα, ακόμη και στην περίοδο του κορονοϊού, όπου κανένας δεν πλήρωνε, αυτός πήγε και αγόρασε το Πόρτο Καρράς, πληρώνοντας πάνω από 250 εκατομμύρια ευρώ. Τότε, που έδωσε μια λύση στην σημερινή Κυβέρνηση, πού ήταν ο κύριος Σιμόπουλος να του δώσει συγχαρητήρια; Όπως και νάχει, ο κύριος Σαββίδης είναι ο μοναδικός επενδυτής της Βόρειας Ελλάδας και φυσικά οι επενδύσεις του συνεχίζονται και στο Λιμάνι και στον ΠΑΟΚ, όπου περιμένει τις υπογραφές, για να χτίσει το καινούργιο γήπεδο, με δικά του χρήματα και όχι με κρατικά. Τι άλλο να κάνει δηλαδή;"

-"Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει φύγει ακόμη από την Ελλάδα, βρίσκεται στο Πόρτο Καρράς και στη βίλα του και από εκεί παρακολουθεί τις επιχειρήσεις του, κατευθύνει τα πάντα και ενημερώνεται για τα πάντα, μέσω τηλεδιασκέψεων. Δεν ξέρω πότε θα φύγει, αλλά σίγουρα είναι εκεί και εμείς τον θέλουμε σύντομα κοντά μας, στο γήπεδο, εκεί όπου ο κόσμος του ΠΑΟΚ, τον λατρεύει".

Διαβάστε ακόμη...