Θέλει το back to back ο Φερέιρα

Από paok24.com;Ήταν τέλη Οκτωβρίου του 2010 όταν ο Αμπέλ Φερέιρα αποχαιρετούσε τον ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με την Γρανάδα για την Βραζιλία και την Παλμέιρας. Τότε η "Βερντάο" ήθελε τον προπονητή του ΠΑΟΚ, με στόχο το Κόπα Λιμπερταδόρες.
Πηγή: paok24.com
Θέλει το back to back ο Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να κερδίσει την μεγάλη διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής, να πάρει το κύπελλο Βραζιλίας και έτσι να περάσει χωρίς διαμαρτυρίες η 7η θέση στο πρωτάθλημα και οι 13 βαθμοί διαφορά από την πρώτη και πρωταθλήτρια Φλαμένγκο.

Φέτος στα μισά περίπου του πρωταθλήματος, η Παλμέιρας είναι στη δεύτερη θέση πίσω από την Ατλέτικο Μινέιρο των Χουλκ και Ντιέγκο Κόστα με διαφορά 5 βαθμών, ενώ ακόμα υπάρχουν 22 αγώνες πρωταθλήματος που όλα μπορεί να αλλάξουν.

Στο φετινό Κόπα Λιμπερταδόρες, η κάτοχος Παλμέιρας είναι και πάλι στα ημιτελικά και με αντίπαλο, τη φετινή της αντίπαλο και στο πρωτάθλημα, Ατλέτικο Μινέιρο. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα πέρασε με μία ισοπαλία και με νίκη 3-0 την Σάο Πάολο του Ντάνι Άλβες και στη φάση των 16 την Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα από την Παραγουάη.

Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 22 και στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ το άλλο ζευγάρι που θα βγει ο δεύτερος φιναλίστ είναι Φλαμένγκο-Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ.

Διαβάστε ακόμη...