Κάνιας: «Έζησα υπέροχες στιγμές στην Ελλάδα»

Από paok24.com:Ο Χοσέ Κάνιας υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Ιωνικό, με την ομάδα
Πηγή: paok24.com
Κάνιας: «Έζησα υπέροχες στιγμές στην Ελλάδα»

της Νίκαιας να ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας και να δίνει τον λόγο στον Ισπανό, ο οποίος αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Σούπερ Λιγκ και τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε τέσσερις τίτλους. Αναλυτικά, σημείωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ και εγώ από σήμερα μέλος της οικογένειας του Ιωνικού. Από την πρώτη στιγμή και τις πρώτες επαφές που είχα, όλοι μου μίλησαν για την ιστορία της ομάδας, τους ένθερμους οπαδούς και τη δυνατή μας έδρα.

Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να ξεκινήσει η καινούργια πρόκληση της καριέρας μου. Σίγουρα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα, που επιστρέφω στην Ελλάδα όπου έζησα υπέροχες στιγμές και αυτό που θέλω να κάνω τώρα, είναι να μπω άμεσα στις προπονήσεις και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Έρχομαι σε μια οικογένεια και είμαι σίγουρος πως θα δημιουργήσουμε ένα ομαδικό σύνολο που θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου! Να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες»

Διαβάστε ακόμη...