“Η Ανόρθωση θέλει Ουάρντα, ο ΠΑΟΚ τον δίνει στον… Βόλο”!

Από sfina.gr: Για τον Αμρ Ουάρντα είναι ξεκάθαρο εδώ και πολύ καιρό πως δε θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
“Η Ανόρθωση θέλει Ουάρντα, ο ΠΑΟΚ τον δίνει στον… Βόλο”!

Ο Αιγύπτιος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, ενώ παράλληλα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του στον Δικέφαλο. Σοβαρό ενδιαφέρον υπάρχει για την περίπτωση του Αιγύπτιου από την Ανόρθωση, χωρίς να υπάρχει πάντως από πλευράς Δικεφάλου πρόθεση για έναν ακόμα δανεισμό.

Η κυπριακή ομάδα περίμενε να δει αν θα καταφέρει να προκριθεί από το ζευγάρι με την Χαποέλ Μπέερ Σεβά ώστε να προγραμματίσει τις τελευταίες κινήσεις για την ενίσχυσή της. Η πρόκριση ήρθε το βράδυ της Πέμπτης με δύο γκολ του Χριστοδουλόπουλου και πλέον ίσως να μην αργήσει να έρθει κι η πρόταση για τον Ουάρντα. Το ενδιαφέρον από την Κύπρο είναι δεδομένο με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να έχει τον τελευταίο λόγο σε ενδεχόμενη μεταγραφή του παίκτη. Από την πλευρά του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού αρχικά φαίνεται να έχει την πρόθεση να αγωνιστεί με την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Απο την Κύπρο όμως, έρχεται η πληροφορία που έδωσε στο SFINA-TV ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσιρόπουλος, από το ΡΑΔΙΟ-ΠΡΩΤΟ της Λευκωσίας, ο οποίος ανέφερε: "Η Ανόρθωση θέλει τον Ουάρντα, αλλά οι πληροφορίες που φτάνουν εδώ είναι ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να τον δώσει στον Βόλο, παρά την ανακοίνωση του κ. Μπέου. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, αλλά μπορεί να αλλάξει γραμμή πλεύσης ο Βόλος και να τον πάρει, αν και οι άνθρωποι της Ανόρθωσης θα ανεβάσουν λίγο την οικονομική τους προσφορά για να τον αποκτήσουν για δυο χρόνια".

Διαβάστε ακόμη...