Ζαγοράκης για την αναβολή της πρεμιέρας στη SL: «Έτσι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά ως εθνικό ποδόσφαιρο!»

Από sdna.gr:Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, σχολιάζοντας με συνεργάτες του τα όσα γίνονται στη Super League, τάχθηκε κατά της αναβολής. «Ελπίζω να βρεθεί η στοιχειώδης λογική και να δοθεί μία λύση σύντομα».
Πηγή: sdna.gr
Ζαγοράκης για την αναβολή της πρεμιέρας στη SL: «Έτσι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά ως εθνικό ποδόσφαιρο!»

Το πρωτάθλημα στη Super League δεν θα αρχίσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μετά την «κόντρα» που υπάρχει στον Συνεταιρισμό που έχει χωριστεί στα δύο, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, σχολιάζοντας με συνεργάτες του την αναβολή της έναρξης του Πρωταθλήματος, επεσήμανε: «Είναι απογοητευτικό να μιλάμε για μπάλα και αυτή να μην κυλάει στο χορτάρι. Προερχόμαστε από δύο σεζόν που τις σημάδεψαν πρωτοφανείς καταστάσεις κι ενώ όλοι ψάχνουν λύσεις για να βγουν από όσα προβλήματα προκάλεσε η πανδημία, εμείς δημιουργούμε και άλλα. Έτσι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά ως εθνικό ποδόσφαιρο! Δεν υπάρχουν πλέον απλές ενδείξεις ότι αρμενίζουμε στραβά και χρειάζεται να αλλάξουμε ρότα. Υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις, όπως η θέση μας στη διεθνή βαθμολογία. Πραγματικά, είναι αδιανόητο να μην υπάρχει συνεννόηση σε στοιχειώδη ζητήματα για να σταματήσει αυτή η κατηφόρα. Ελπίζω να βρεθεί η στοιχειώδης λογική και να δοθεί μία λύση σύντομα».

Διαβάστε ακόμη...