"Επικοινώνησε με τον ΠΑΟΚ για να γυρίσει ο Τσίμιροτ"

Από monopaok.gr:Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του, με Μπάμπα-Μπορίλ, Τζιοβίνκο και αντι-Τζόλης να βρίσκονται στο προσκήνιο. Στον δικέφαλο δεν αποκλείεται να αποκτήσουν ακόμη έναν παίκτη στα χαφ, καθώς γίνονται συνεχείς συζητήσεις ομάδων με τον Αουγκούστο.
Πηγή: monopaok.gr
"Επικοινώνησε με τον ΠΑΟΚ για να γυρίσει ο Τσίμιροτ"

Δημοσιεύματα απο το Βέλγιο, αναφέρουν πως ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ, θέλει να αποχωρήσει απο την Σταντάρ Λιέγης και ήδη επικοινώνησε με τον ΠΑΟΚ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της επιστροφής του.

Ένας παίκτης γνώριμος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο διάστημα που αγωνίστηκε στον δικέφαλο, με τον ίδιο να δήλωνε αρκετές φορές πως κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Το αν ισχύουν τα δημοσιεύματα και το αν ο ΠΑΟΚ είναι πρόθυμος να τον επαναφέρει στην Θεσσαλονικη, θα το μάθουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες. Αυτή τη στιγμή οι προτεραιότητες του δικεφάλου είναι πρώτα απο όλα η αυριανή πρόκριση, στη συνέχεια η κάλυψη της θέσης του αριστερού μπακ, του αντι-Τζόλη αλλά και του Τζιοβίνκο.

Ένας παίκτης που σίγουρα θα δώσει ποιότητα, ταχύτητα και έκρηξη στην μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό να είναι πως δεν θα χρειαστεί περίοδος προσαρμογής στην Θεσααλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Παρότι η ομάδα δεν έχει καμία σχέση στο παρόν απο ότι όταν ο ίδιος αγωνιζόταν με την φανέλα των κυπελλούχουν Ελλάδας, γνωρίζει την πόλη αλλα και τις απαιτήσεις του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη...