Πετρίδης: «Κανείς δεν μπορεί να παίζει με το όνομα του ΠΑΟΚ! »

Στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Ν.Ο. Χανίων, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 12-10.
Πηγή: acpaok.gr
Πετρίδης: «Κανείς δεν μπορεί να παίζει με το όνομα του ΠΑΟΚ! »

Οι νέοι άνδρες του Δικεφάλου θα αγωνιστούν για την 3η-4η θέση, ωστόσο, αξιοσημείωτη και άκρως απαράδεκτη ήταν η διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ν.Ο. Χανίων, η οποία και έκρινε το τελικό σκορ.

Για την διαιτησία και την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Team Manager του ΠΑΟΚ, Τάσος Πετρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

"Κανείς δε μπορεί να παίζει με το όνομα του ΠΑΟΚ, ούτε με τον ιδρώτα των παιδιών μας. Ο διαιτητής κ. Κατσώνης στην τελική φάση των Παίδων μας στέρησε το χρυσό μετάλλιο με μία του απόφαση και σήμερα στην τελική φάση των Νέων, εκνεύρισε τους αθλητές μας και μας στέρησε την ευκαιρία να βρεθούμε στον τελικό με τις εκ νέου αποφάσεις του. Από το πρώτο λεπτό απέβαλε έναν από τους καλύτερούς μας παίκτες, στην ίδια φάση παίκτης των Χανίων δέχτηκε απλή αποβολή και δεν μας δόθηκαν δύο ολοφάνερα πέναλτι. Ο εν λόγω κύριος όταν βλέπει ασπρόμαυρα κάτι παθαίνει. Η ομάδα μας, η οποία είναι παραδοσιακή δύναμη στις ακαδημίες πόλο πρέπει να προστατευτεί από την Ομοσπονδία, αλλιώς θα μας βρουν μπροστά τους".

Διαβάστε ακόμη...