Πώς η Αλ Χιλάλ «προστάτευσε» τον Τζιοβίνκο

Από paok24.com: Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Το «σήριαλ» Τζιοβίνκο (σας) έχει κουράσει.
Πηγή: paok24.com
Πώς η Αλ Χιλάλ «προστάτευσε» τον Τζιοβίνκο

Όχι τώρα έρχεται, όχι τώρα λύνει το συμβόλαιό του, όχι τώρα ανέβασε το ένα, ανέβασε το άλλο. Η καταγραφή των όσων δεδομένων παρουσιάζονται είναι μέρος της όλης «ιστορίας». Μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί δυο κύκλοι σε αυτό το σήριαλ.

Ο πρώτος ήταν αυτός που... δεν προβλήθηκε πουθενά. Από τις αρχές Ιουνίου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου άρχισε το «ψηστήρι». Έπρεπε να ξέρει τις προθέσεις του Τζιοβίνκο για να ενημερώσει το εσωτερικό του ΠΑΟΚ. Να γίνει η πρώτη «χαρτογράφηση». Ο Ιταλός έπρεπε να τα ζυγίσει όλα. Στα 34 του θα γυρνούσε στην πατρίδα του ή θα έκανε το βήμα σε μια ανταγωνιστική Ελληνική ομάδα με έναν άνθρωπο με τον οποίο γνωρίζονται καλά; Ο Τζιοβίνκο πήρε την απόφαση να επιλέξει ΠΑΟΚ.

Τότε ήταν που άρχισε ο δεύτερος κύκλος, που αφορά τη λύση του συμβολαίου του. Τα από τα μέχρι τώρα σενάρια, για τον ΠΑΟΚ έχει ισχύσει το... δεύτερο καλύτερο δυνατό. Ναι, ο Τζιοβίνκο είναι ακόμα στην Αλ Χιλάλ, αλλά... προπονείται και δεν αγωνίζεται στα φιλικά; Τι σημαίνει αυτό;

Παραμένει σε ρυθμούς προετοιμασίας και προπόνησης, ενώ παράλληλα η Αλ Χιλάλ τον προφυλάσσει, αφήνοντας τον εκτός από τα τελευταία φιλικά. Και αυτό διότι μπορεί να του κάνει τη ζωή δύσκολη για τη λύση του συμβολαίου του αλλά δεν θέλει να ρισκάρει τραυματισμό και... να της μείνει «αμανάτι» χωρίς να μπορεί να αδειάσει θέση ξένου.

Η Αλ Χιλάλ επιστρέφει στη βάση της και εκεί να έρθει ο τρίτος κύκλος του μεταγραφικού σήριαλ καθώς αναμένεται το θέμα του να μπει στην τελική ευθεία.

Διαβάστε ακόμη...