Περίπατος για την Μποέμιαν, στο δρόμο του ΠΑΟΚ για το Conference League!

Από sdna.gr:Με δύο εμφατικές νίκες εντός και εκτός (3-0, 0-1), η Μποέμιαν «καθάρισε» την Ντουντελάντζ και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, όπου θα βρει απέναντί της τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
Περίπατος για την Μποέμιαν, στο δρόμο του ΠΑΟΚ για το Conference League!

Η Μποέμιαν δεν άφησε περιθώρια στην Ντουντελάντζ καθώς μετά το «διπλό» στο Λουξεμβούργο (0-1), εξαργύρωσαν την υπεροχή τους και στο AVIVA Stadium με το εμφατικό 3-0, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης που τους φέρνει στο δρόμο του ΠΑΟΚ!

Οι Ιρλανδοί μπήκαν με το πόδι στο γκάζι και προσπάθησαν με το... καλησπέρα να θέσουν τις βάσεις πρόκρισης, την ώρα που η Ντουντελάντζ έδειχνε να χωλαίνει μεσοεπιθετικά και αδυνατούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων.

Το πολυπόθητο γκολ για τη Μποέμιαν μπήκε στο 35' με τον Κόρνγουολ ενώ το β' ημίχρονο, παρά την αρχική αντίδραση των φιλοξενούμενων, ο τελευταίος λόγος ανήκε στους Ιρλανδούς που «καθάρισαν» συνοπτικά το ματς με πρωταγωνιστή τον Κέλι που πέτυχε δύο τέρματα (69', 73').

Αξίζει να σημειωθεί πως με την πρόκριση της Μποέμιαν αλλάζει και το πρόγραμμα του Δικεφάλου καθώς η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο AVIVA Stadium στις 3/8 αντί για τις 5/8! 

Διαβάστε ακόμη...