ΠΑΟΚ: Οι δοκιμές ενδεκάδας, ο Καγκάβα και τα λάθη που έφεραν κάμψεις (vids)

Από sdna.gr:Απογευματινή προπόνηση με τα όλα της: δοκιμές, τιμωρία και τετ α τετ! 
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Οι δοκιμές ενδεκάδας, ο Καγκάβα και τα λάθη που έφεραν κάμψεις (vids)

Γεμάτη είναι η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν της Ολλανδίας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να προχωρά σε δοκιμές δίνοντας έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη και το πρέσινγκ.

Πριν το οικογενειακό διπλό, προηγήθηκαν ασκήσεις τακτικής με αρκετή ένταση από τον Λουτσέσκου καθώς από τα πολλά λάθη, σταμάτησε την προπόνηση και έριξε τους παίκτες του για κάμψεις, ενώ έκανε έντονες παρατηρήσεις στον Λούκας Τέιλορ.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός είχε και τετ α τετ με τον Σίντζι Καγκάβα, εξηγώντας στον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό το τι θέλει να βλέπει μέσα στο γήπεδο από αυτόν και πως θέλει να κινείται στους κενούς χώρους.

Δοκιμές από Λουτσέσκου

Στη συνέχεια ο Ρουμάνος τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε δύο ενδεκάδες, προχωρώντας σε δοκιμές ενόψει και της φιλικής αναμέτρηση με την Φέγενορντ, με το οικογενειακό δίτερμα να έχει ιδιαιτερότητες, αφού ο Λουτσέσκου ζήτησε από τους παίκτες του να μην σηκώνουν την μπάλα.

Η μια ομάδα με τα μαύρα μπλουζάκια απαρτίζονταν από τους: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδη, Λύρατζη, Τέιλορ, Εσίτι, Νινούα, Μουργκ, Ελ Καντουρί, Καγκάβα και Κούτσια.

Η ομάδα με τα άσπρα μπλουζάκια απαρτίζοντας από τους: Πασχαλάκη, Ροντρίγκο, Περέιρα, Βαρέλα, Μιχάι, Σβαμπ, Κούρτιτς, Κωνσταντέλια, Τζόλη, Α, Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα, ενώ σε ρόλο τζόκερ ήταν οι Λάμπρου-Τσιγγάρας

Διαβάστε ακόμη...