ΠΑΟΚ: Ομιλία Λουτσέσκου, στο κάδρο Εσίτι και Ίνγκασον (pics)

Από sdna.gr: Οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται για τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν της Ολλανδίας, με τον Χοσέ Κρέσπο που υπέστη θλάση και τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να παραμένουν στο ξενοδοχείο προκειμένου να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Ομιλία Λουτσέσκου, στο κάδρο Εσίτι και Ίνγκασον (pics)

Αντίθετα ο Σβέριρ Ίνγκασον για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα βρέθηκε στο γήπεδο, προκειμένου να ακολουθήσει το δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το προπονητικό πρόγραμμα ξεκίνησε με την καθιερωμένη ομιλία του Ράζβαν Λουτσέσκου προς του παίκτες του, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικό είχε και τετ α τετ με τον Άντερσον Εσίτι.

Ο Νιγηριανός χαφ έχει κάνει εντύπωση στον 52χρονο τεχνικό και τον έχει μνημονεύσει αρκετές φορές, με τον Ρουμάνο τεχνικό να ασχολείται ιδιαίτερο με την περίπτωσή του.

Οι δύο άνδρες τα είπαν στην πρωινή προπόνηση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να παίρνει αγκαλιά τον Άντερσον Εσίτι, προκειμένου να του εξηγήσει το τι θέλει να βλέπει από αυτόν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο κομμάτι της τακτικής, ο 52χρονος τεχνικός δοκίμαστε δύο ενδεκάδες. Η μία αποτελείται από τους Βαρέλα, Μιχάι, Ροντρίγκο, Περέιρα, Νινούα, Εσίτι, Κούρτιτς, Καγκάβα, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Κούτσια.

Στη δεύτερη είναι οι Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Λάμπρου, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

Διαβάστε ακόμη...