«Να διαδεχθεί ο Ραζβάν τον Μιρτσέα Λουτσέσκου στη Ντιναμό»

Από paok24.com: Ο Τιμπέριου Γκιοάνε, θέλει να δημιουργηθεί... δυναστεία Λουτσέσκου στη Ντιναμό Κιέβου, με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Ρουμανίας.
Πηγή: paok24.com
«Να διαδεχθεί ο Ραζβάν τον Μιρτσέα Λουτσέσκου στη Ντιναμό»

Ο Γκιοάνε που φόρεσε για δέκα χρόνια τη φανέλα της ομάδας, αναφέρθηκε στον Μιρτσέα Λουτσέσκου και κάπου εκεί... έμπλεξε και τον Ραζβάν, εκφράζοντας την επιθυμία του, να αναλάβει σε λίγα χρόνια την ομάδα, αυτός, αντί του πατέρα του.

«Το περίμενα ότι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου θα πήγαινε στη Ντιναμό. Όπως πήρε τίτλο με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου και τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, όπως μετά το έκανε με τη Γαλατάσαραϊ και την Μπεσίκτας, έτσι έγινε και στην Ουκρανία. Από την πρώτη σεζόν που ανέλαβε τη Ντιναμό με μία νεανική ομάδα πήρε τα πάντα και την οδήγησε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φανατικοί της Ντιναμό που τον αμφισβητούν είναι λίγοι. Αυτοί δεν θα αλλάξουν ακόμα και αν ο Μιρτσέα μείνει στο Κίεβο 10 χρόνια! Αυτοί έχουν τον τρόπο τους, ο Μιρτσέα και η ομάδα τον δικό τους. Ελπίζω ότι ο «θείος Μιρτσέα» θα μείνει στη Ντιναμό μερικά χρόνια ακόμα και μετά θα έρθει στο Κίεβο ο Ραζβάν για να φτιάξει εκεί τη δυναστεία Λουτσέσκου!» ανέφερε ο παλαίμαχος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε ακόμη...