“Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται ξανά για τον Ολίβα”

Από sfina.gr: Ένα όνομα που απασχόλησε κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα μέσα από ιταλικό δημοσίευμα.
Πηγή: sfina.gr
“Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται ξανά για τον Ολίβα”

Συγκεκριμένα η centotrentuno.com αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ επιστρέφει για την απόκτηση του Κάρλος Ολίβα της Κάλιαρι!

Ο Ουρουγουανός που τον Γενάρη, αν και είχε επαφές με τον ΠΑΟΚ, επέλεξε να πάει ο δανεικός στην Βαλένθια ωστόσο στην Ανδαλουσία δεν βρήκε ποτέ ρόλο και επέστρεψε στην Ιταλία, αφού δεν ενεργοποιηθεί η ρήτρα των 5.000.000 ευρώ.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα των Ιταλών αναφέρει τα εξής :

"Αφού επέλεξε την Ισπανία και την Βαλένθια, αντί του ΠΑΟΚ τον Γενάρη, ο Ολίβα θα μπορούσε να ακολουθήσει ξανά τα ελληνικά βήματα.

Ο παίκτης, στην πραγματικότητα έχει προσελκύσει και πάλι το ενδιαφέρον πολλών ελληνικών συλλόγων, κυρίως του ΠΑΟΚ που ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση του με την μορφή δανεισμού, όχι μόνο τον Γενάρη, αλλά και το περασμένο καλοκαίρι.

Και πάλι δεν γίνεται λόγος για προσφορά αγοράς του παίκτη, αλλά για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Ως εκ τούτου, η Oliva θα μπορούσε σύντομα να δεχτεί μια πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ.

Η Κάλιαρι θα ήθελε να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, ειδικά όσον αφορά τους μισθούς. Από την πλευρά του ο Ολίβα αξιολογεί τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και θα μπορούσε να αποχαιρετήσει τη Σαρδηνία τις επόμενες εβδομάδες".

Διαβάστε ακόμη...