«Θέλει 15 εκατομμύρια για τον Πέλκα η Φενέρ»

Από inpaok.com : Ο Δημήτρης Πέλκας μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να γίνει κεντρική «φιγούρα» της Φενέρμπαχτσε και να προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος στο εξωτερικό.
Πηγή: inpaok.com
«Θέλει 15 εκατομμύρια για τον Πέλκα η Φενέρ»

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φίλων της τουρκικής ομάδας, ενώ απολαμβάνει την εμπιστοσύνη και της διοίκησης που εμφανίζεται να μην θέλει να τον παραχωρήσει, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από Λυόν και Νάπολι.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς θα ήθελε να παραχωρήσει κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον, ούτως ώστε να βάλει στα ταμεία της ομάδας κάποια εκατομμύρια και να μην χρειαστεί να πουλήσει τον Έλληνα διεθνή.

Σε μια προσπάθεια να αποθαρρύνει τους πιθανούς «μνηστήρες» η Φενέρ φαίνεται να ζητά 15 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Δημήτρη Πέλκα!

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ενδιαφέρει εμμέσως και τον ΠΑΟΚ που έχει διατηρήσει ένα ποσοστό της τάξης του 20%, για την πιθανότητα μεταπώλησης του από την Φενέρμπαχτσε.

Διαβάστε ακόμη...