Πραξικόπημα Αυγενάκη: Ακυρώθηκαν οι εκλογές της ΕΟΚ!

Από sdna.gr : Για «λόγους ασφαλείας» με αφορμή εκδήλωση που… έχει αναβληθεί, οι εκλογές της ΕΟΚ αναβλήθηκαν με σκοπό τελικά να γίνουν ηλεκτρονικά ώστε να υπάρχει «έλεγχος».
Πηγή: sdna.gr
Πραξικόπημα Αυγενάκη: Ακυρώθηκαν οι εκλογές της ΕΟΚ!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έπαιξε το τελευταίο του χαρτί για την αναβολή στις εκλογές της ΕΟΚ και η ΕΛ.ΑΣ αποφάσισε να μην διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας την Κυριακή (30/5).

Υπό τον φόβο επεισοδίων και για «λόγους ασφαλείας», με την υποσημείωση ότι η εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από το έπος του Γουέμπλεϊ τελικά αναβλήθηκε, η Ελληνική Αστυνομία απαγόρευσε την διεξαγωγή των εκλογών και επέβαλλε απαγόρευση κάθε υπαίθριας συνάθροισης την Κυριακή (30/5), από τις 06:00 μέχρι τις 24:00, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Λ.Αλεξάνδρας - Π.Κυριακού - Τσόχα - Κόνιαρη.

Στο έγγραφο, που μπορείτε να δείτε και στο τέλος του κειμένου, τονίζεται επίσης πως η ακύρωση των εκλογών «πηγάζει» και από το κλίμα έντασης που επικρατεί ανάμεσα στους υποψήφιους.

Όπως είναι προφανές, σκοπός του Λευτέρη Αυγενάκη είναι να φτάσουμε μέχρι την ηλεκτρονική διεξαγωγή των αρχαιρεσιών της ΕΟΚ, ώστε να υπάρχει «έλεγχος».

Διαβάστε ακόμη...