Της Ελλάδος τα παιδιά, βγήκαν μπροστά!

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε τη σειρά με την ΑΕΚ και θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League, στο τρίτο παιχνίδι, βγάζοντας και νέους… πρωταγωνιστές χθες.
Πηγή: paok24.com
Της Ελλάδος τα παιδιά, βγήκαν μπροστά!

Εκτός των Αμερικανών, που στα περισσότερα παιχνίδια είναι αυτοί που «κουβαλούν» επιθετικά την ομάδα, χθες, το έκαναν και αρκετοί Έλληνες, ανά διαστήματα.

Η τριάδα Κακλαμανάκης-Τσαλμπούρης-Παπαντωνίου, συνεισέφεραν συνολικά 31 πόντους. 

Ο πρώτος, που ήταν και ο πολυτιμότερος της ομάδας, είχε 11 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Ο δεύτερος, είχε 11 πόντους, 2/4 τρίποντα, 1/2 δίποντα, 3/4 βολές, 4 ριμπάουντ και ήταν η «απάντηση» του Λυκογιάννη, στο σχήμα χωρίς σέντερ της ΑΕΚ.

Ο τρίτος, έκανε με διαφορά το καλύτερο του παιχνίδι φέτος, έχοντας 9 πόντους, 3/4 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ, στα 9 λεπτά που έπαιξε, «κρατώντας» την ομάδα στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν η ανάγκη για ανάσες σε Γκρίφιν και Λοβ, ήταν μεγάλη.

Έχει κι αυτό τη σημασία του, δεδομένης της σημασίας των αγώνων με την ΑΕΚ, αποτελεί δείγμα νοοτροπίας όλης της ομάδας για τα παιχνίδια αυτά και δεν είναι τυχαίο αυτό που ανέφερε ο Λυκογιάννης.

Χθες το πρωί, υπήρχε προαιρετικό πρόγραμμα στο γήπεδο, για όποιον ήθελε και οι Έλληνες παίκτες, έδωσαν όλοι το «παρών». Κι αυτό, λέει πολλά…

Διαβάστε ακόμη...