Φουλάρει με φόντο τον Αστέρα

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και πλέον η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, είναι σε πρώτο πλάνο.
Πηγή: paok24.com
Φουλάρει με φόντο τον Αστέρα

Ο "Δικέφαλος" θα υποδεχθεί τους Αρκάδες στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τον Πάμπλο Γκαρσία και τους παίκτες του να έχουν σήμερα πρωινό ραντεβού στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας (11:00), συνεχίζοντας την προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όλα δείχνουν ότι ο Ουρουγουανός θα ανακατέψει και πάλι την τράπουλα, έχοντας στο μυαλό του και τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το επόμενο Σάββατο.

Ο Στέφαν Σβαμπ είναι και πάλι στη διάθεσή του, έχοντας εκτίσει την ποινή του, όπως κι ο Καντουρί, ενώ ο Ίνγκασον ακολουθεί συνεχίζει το ειδικό του πρόγραμμα, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με φόντο τον τελικό.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γκαρσία θα επιλέξει και πάλι να δώσει χρόνο σε νεαρούς παίκτες κόντρα στον Αστέρα, αλλά και να δώσει ρυθμό σε αυτούς που επιστρέφουν, θέλοντας να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...