Τεχνικός Διευθυντής Μάλμε για Τσόλακ: «Μας εντυπωσιάζει καθημερινά»

Από sdna.gr: Ο τεχνικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον, έπλεξε σε δηλώσεις του το εγκώμιο του επιθετικού του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος αγωνίζεται στον σουηδικό σύλλογο με τη μορφή δανεισμού.
Πηγή: sdna.gr
Τεχνικός Διευθυντής Μάλμε για Τσόλακ: «Μας εντυπωσιάζει καθημερινά»

Τον Μάρτιο του 2021 ο Τσόλακ μετακόμισε στη Μάλμε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, μιας και δεν είχε πείσει τον Πάμπλο Γκαρσία και το επιτελείο του ότι μπορεί να προσφέρει τα ζητούμενα στην επιθετική γραμμή του Δικεφάλου.

Μιλώντας σε σουηδικά Μέσα, ο τεχνικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον, αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Κροάτη φορ με τα καλύτερα λόγια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο σύλλογος και στην αγορά του παίκτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το ενδεχόμενο μονιμοποίησης της παρουσίας του Τσόλακ στη Μάλμε:

«Είναι ρεαλιστικό και σαφέστατα εφικτό να συμβεί. Υπάρχουν ωστόσο πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν και σίγουρα έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε τη φετινή σεζόν. Ο Τσόλακ συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει καθημερινά. Προσφέρει τόσα πολλά. Έρχεται με ενέργεια. Έδειξε πραγματικά αυτά που περιμέναμε να δούμε.

Εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, είναι και καλός άνθρωπος. Είναι σίγουρο ότι θα δούμε ακόμη περισσότερα από αυτόν στον αγωνιστικό χώρο το επόμενο διάστημα, γιατί είναι ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο από του σουηδικού πρωταθλήματος. Είναι ικανός να μας δώσει τις λύσεις που θέλουμε μέσα στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων.

Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσει όλα και το αποδεικνύει από την αφοσίωση που δείχνει, αλλά και τις φιλοδοξίες που έχει».

Διαβάστε ακόμη...