Σύσκεψη Σαββίδη - διοίκησης: «Απόλυτη συγκέντρωση μέχρι τέλους, προετοιμασία για τη νέα σεζόν»

Από sdna.gr: Ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεδιάσκεψη με διοικητικά στελέχη του ΠΑΟΚ και με επικεφαλής τμημάτων, ξεκαθαρίζοντας τα «θέλω» του μέχρι το φινάλε της σεζόν και οριοθετώντας παράλληλα το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο Δικέφαλος από τη νέα χρονιά!
Πηγή: sdna.gr
Σύσκεψη Σαββίδη - διοίκησης: «Απόλυτη συγκέντρωση μέχρι τέλους, προετοιμασία για τη νέα σεζόν»


Το «διπλό» νίκης επί του Άρη ανήκει οριστικά στο παρελθόν για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, κάτι που έκανε σαφές και ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ στην τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα με διοικητικά στελέχη και με επικεφαλής τμημάτων.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση για την κατάκτηση όλων των εναπομείναντων στόχων της σεζόν, αλλά παράλληλα έντονη προετοιμασία για την επόμενη χρονιά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε τα «θέλω» του ως προς τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου, ζητώντας απόλυτη και καθημερινή συνεργασία όλων των τμημάτων, με στόχο τόσο την αθλητική επιτυχία, όσο και την εμπορική-οικονομική.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, θα πρέπει η διοίκηση να μείνει ανεπηρέαστη από τα αποτελέσματα και να προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό της διάρθρωσης και σε αύξηση της επιρροής του ΠΑΟΚ, όχι μόνο με τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και με καινοτόμες ιδέες Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως οι συσκέψεις εντός της διοίκησης θα πρέπει να είναι ευρείας κλίμακας και να γίνονται συστηματικά, προκειμένου να συντονίζονται όλες οι ενέργειες των τμημάτων με ένα κοινό στόχο: τη συστηματική ανάπτυξη του συλλόγου. Ενός συλλόγου με γνώμονα τον κόσμο, σεβόμενος το συναίσθημα των φιλάθλων του που παραμένει όμως ανεπηρέαστος από εξωγενείς παράγοντες...

Διαβάστε ακόμη...