«Νιώθω μια μίξη συναισθημάτων όταν ακούω το όνομα του ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα Social Media, θέλησε να ευχηθεί στον ΠΑΟΚ για τα 95 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου ο Λέο Μάτος, που εξέφρασε όλα τα συναισθήματα που τον πλημμυρίζουν όταν ακούει το όνομα της ομάδας που δέθηκε περισσότερο.
Πηγή: sdna.gr
«Νιώθω μια μίξη συναισθημάτων όταν ακούω το όνομα του ΠΑΟΚ»


Αναλυτικά το μήνυμα του Λέο Μάτος:

«Όταν ακούω το όνομα του ΠΑΟΚ είναι όπως όταν τα παιδιά μου παίζουν στην παραλία ή παίζουν ποδόσφαιρο με τους φίλους τους. Αμέσως στο πρόσωπο μου σχηματίζεται ένα χαμόγελο και η καρδιά μου γεμίζει χαρά. Αλλά την ίδια στιγμή, όταν σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ νιώθω όπως όταν δίνουν ένα διαγώνισμα στο σχολείο.

Νιώθω πίεση και την αίσθηση ότι δεν μπορείς να κάνεις κάποιο λάθος. Νιώθω μια μίξη συναισθημάτων όταν ακούω το όνομα του ΠΑΟΚ. Πρέπει να προετοιμαστείς για να παίξεις σε αυτή την ομάδα. Θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα για την ομάδα, τους οπαδούς.

Θα ήθελα επίσης να σας δείξω κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Είναι η φανέλα όταν κερδίσαμε το πρώτο μας Κύπελλο το 2017. Πιστεύω ότι οι φίλοι μου που είναι ακόμα στον ΠΑΟΚ μπορούν να κάνουν το ίδιο. Να το κατακτήσουν».

Διαβάστε ακόμη...