Όταν συνομιλούσε με τον πατέρα Χρήστο για τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ (vid)

Από sportime.gr: Ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, ένας δημοσιογράφος μάχιμος, που ποτέ δεν έκρυψε τα συναισθήματα του για τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: sportime.gr
Όταν συνομιλούσε με τον πατέρα Χρήστο για τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ (vid)

 Η είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) στον Άλιμο, λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του, ήρθε για να σοκάρει το Πανελλήνιο.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του, τόσο για την προσφορ του στη δημοσιογραφία και το αστυνομικό ρεπορτάζ, όσο και για το ήθος που ανάγκασε συνεργάτες και φίλους να λυγίσουν μπροστά στην είδηση του θανάτου του.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν όμως για τον ίδιο είναι πως υπήρξε φίλαθλος του ΠΑΟΚ! Συχνά πυκνά μάλιστα, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εξέφραζε τα «ασπρόμαυρα» συναισθήματα του.

Μια από αυτές τις φορές μάλιστα, αφορμή στάθηκε η παρουσία του γνωστού ιερέα και φιλάθλου του ΠΑΟΚ, πατέρα Χρήστου Mήτσιου στην εκπομπή. Μια παρουσία που του έδωσε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του για... την κοινή τους «αγάπη»!

Αξιοσημείωτο είναι πως εκείνη την ημέρα που ο πάτερ Χρήστος Μήτσιος κλήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, ο Γιώργος Καραϊβάζ... ενώ δεν τον συνήθιζε, παρέμεινε ως το τέλος της εκπομπής προκειμένου να κουβεντιάσουν και να του θέσει τις «ασπρόμαυρες» ερωτήσεις του, αναφορικά με την ομάδα και τον Πάμπλο Γκαρσία, τον οποίο αποκάλεσε «Κομαντάντε»!

Δείτε την όμορφη συνομιλία του Γιώργου Καραϊβάζ και του πατέρα Χρήστου στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη...