«ΠΑΟΚ και Ουντινέζε προσέγγισαν τον Πάμπλο Γκαλντάμες»

Από sdna.gr: «Σειρήνες» από Ελλάδα και Ιταλία ηχούν στα αυτιά του 24χρονου αμυντικού χαφ, Πάμπλο Γκαλντάμες, με τα ΜΜΕ της Αργεντινής να τον εμπλέκουν σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
«ΠΑΟΚ και Ουντινέζε προσέγγισαν τον Πάμπλο Γκαλντάμες»

Δεδομένου πως η φετινή σεζόν οδεύει προς το φινάλε της, αρκετές ομάδες έχουν ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό της επόμενης ημέρας και ήδη τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια κάνουν την εμφάνισή τους. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, λοιπόν, ΠΑΟΚ και Ουντινέζε φαίνεται πως «καλοβλέπουν» την περίπτωση του 24χρονου Χιλιανού μέσου, Πάμπλο Γκαλντάμες, που αγωνίζεται στη Βέλεζ.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αργεντινής ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, αν και στις τάξεις της Βέλεζ έχουν εκφράσει ήδη την επιθυμία τους να παραμείνει στο δυναμικό τους, καταθέτοντας και πρόταση ανανέωσης! Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής ζήτησε πίστωση χρόνου προκειμένου να εξετάσει τις επιλογές που έχει στα χέρια του:

«Η Βέλεζ έχει προσφέρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, αλλά ο Πάμπλο προτιμά να καθυστερήσει την απάντησή του γιατί θέλει να εξετάσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές του», ανέφερε ο ατζέντης του Γκαλντάμες, Λεονάρντο Ροντρίγκες.

Ο 24χρονος μέσος αγωνίζεται στη Βέλεζ από το 2018, προερχόμενος από την Ουνιόν Εσπανιόλα, καταγράφοντας την φετινή σεζόν έξι συμμετοχές, ενώ συνολικά με την φανέλα του συλλόγου από την Αργεντινή έχει καταγράψει 51 συμμετοχές με δύο γκολ και μια ασίστ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...