Η μεικτή ζώνη του ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις των Βασίλη Μασλαρινού, Αθηνάς Λέξα και Ρένιας Καρλάφτη, μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ απέναντι στον ΟΣΦΠ.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Βασίλης Μασλαρινός:

«Η ομάδα μας αποτελείται από ιδιαίτερα ταλαντούχες νεαρές αθλήτριες. Υστερούμε όμως σε εμπειρία και σήμερα πληρώσαμε αρκετές φορές τέτοια λάθη. Για να κερδίσεις μία έμπειρη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και μακριά από την έδρα σου, πρέπει να είσαι σωστός 40 λεπτά. Παρόλα αυτά η εμφάνιση μας, το γεγονός ότι δεν παρατήσαμε ποτέ το ματς, αλλά φτάσαμε να διεκδικούμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό, μας αφήνει ικανοποιημένους και θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό για το μέλλον!».

Αθηνά Λέξα:

«Προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Κάποια πράγματα μας βγήκαν άλλα όχι. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα με τη Νίκη Λευκάδας».

Ρένια Καρλάφτη:

«Ήταν ένα ματς για το οποίο δουλέψαμε πολύ, και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Δυστυχώς χάσαμε στις λεπτομέρειες, και μας στοίχισε το γεγονός πως στα τελευταία λεπτά τρεις παίκτριες μας είχαν από τέσσερα φάουλ. Προσπαθήσαμε πολύ, τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς».

Διαβάστε ακόμη...