Φερέιρα : “Μου αρέσει να κάνω πράγματα που δεν έχουν κάνει άλλοι”

Από thessports.gr:Η παραμονή του Αμπέλ Φερέιρα στην Πορτογαλία συνεχίζεται και για μια ακόμα μέρα υπήρχαν τιμές προς το πρόσωπο του.
Πηγή: thessports.gr
Φερέιρα : “Μου αρέσει να κάνω πράγματα που δεν έχουν κάνει άλλοι”

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας τιμήθηκε σήμερα από τον Δήμο του Πεναφιέλ, πόλη από εκεί που κατάγεται.

Στο περιθώριο της σημερινής τελετής ο Φερέιρα ρωτήθηκε για μια πιθανή επιστροφή του στην Ευρώπη και απάντησε ότι το γερμανικό πρωτάθλημα είναι αυτό που τον προσελκύει περισσότερο.

"Νομίζω ότι το γερμανικό πρωτάθλημα μου αρέσει περισσότερο, εκεί όπου οι Πορτογάλοι προπονητές δεν είχαν ακόμη την ευκαιρία να ανοίξουν μια... πόρτα. Μου αρέσει να κάνω αυτό που δεν έχει ακόμη γίνει", είπε χαρακτηριστικά ο Αμπέλ Φερέιρα.

Οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην βράβευση, θύμισαν στον Φερέιρα τα παιχνίδια της Μπράγκα κόντρα στην Χόφενχαϊμ όπου κέρδισε 3-1 στην Πορτογαλία και 2-1 στην Γερμανία.

"Μου άρεσαν πολύ αυτά τα δύο παιχνίδια. Είναι ένα από τα πρωταθλήματα που με προσελκύει. Δεν ξέρω αν είναι δυνατό αυτό, γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αυτό που θέλεις, αλλά και το ποιος σε θέλει", τόνισε ο Πορτογάλος κόουτς.

Διαβάστε ακόμη...