Μετά τη διακοπή έρχεται… Γολγοθάς

Από inpaok.com: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν μπροστά τους δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων, όμως η συνέχεια προβλέπεται... καυτή για τον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
Μετά τη διακοπή έρχεται… Γολγοθάς

Με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» έχουν μπροστά τους έναν αγωνιστικό... Γολγοθά που θα ξεκινήσει με το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 4 Απριλίου.

Λίγες ημέρες αργότερα ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ στις 11 Απριλίου θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των Play Off.

Στις 18 Απριλίου ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον ΟΣΦΠ, ενώ στις 21 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη για την 5η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου των Play Off.

Ο αγωνιστικός... Γολγοθάς για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο θα έχει και συνέχεια αφού στις 25 Απριλίου θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και λίγες ημέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμη...