«Πόρτα» του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια συμβιβασμού της Μαρούπα!

Από sdna.gr: Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της Ειρήνης Μαρούπα για συμβιβασμό με τον ΠΑΟΚ μετά το εξώδικο του Δικεφάλου εναντίον της. «Για εμάς η υπόθεση άρχισε μόλις τώρα...» διαμηνύουν σε ΕΕΑ και Πειραιά οι Θεσσαλονικείς!
Πηγή: sdna.gr
«Πόρτα» του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια συμβιβασμού της Μαρούπα!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, μετά την κοινοποίηση του εξωδίκου από πλευράς ΠΑΟΚ για τους ισχυρισμούς της, η Ειρήνη Μαρούπα προέβη σε μια εντυπωσιακή κυβίστηση, θέλοντας να μαζέψει τα όσα ειπώθηκαν με εριστική διάθεση, άθελά της, όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά η ίδια!

Η υπόθεση, ωστόσο, έχει έντονο παρασκήνιο καθώς προηγήθηκε προσπάθεια της Ειρήνης Μαρούπα για συμβιβασμό με τον ΠΑΟΚ που έπεσε -όμως- στο κενό!

Όπως σχολιάζουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ: «Η σημερινή ανάρτηση της κας Μαρούπα είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να προφυλαχθεί από τις αγωγές και τις μηνύσεις που έγιναν. Αφού η χθεσινή της προσπάθεια για συμβιβασμό με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπεσε στο κενό. Για εμάς η υπόθεση άρχισε τώρα.

Η κ.Μαρούπα ας βρει το δίκιο της στον υφυπουργό της, που της εγγυήθηκε θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ!!! Τόσο κοστολογήθηκαν οι υπηρεσίες της, ενώ εκείνη διεκδικούσε την...προεδρία!».

Οι Θεσσαλονικείς φαίνονται αποφασισμένοι να κυνηγήσουν νομικά το όλο ζήτημα, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Όσο για τους κονδυλοφόρους του Πειραιά, που θα την ακολουθήσουν στις δικαστικές αίθουσες, ας εξηγήσουν στο κοινό που τους απέμεινε γιατί η ομάδα τους παράτησε την υπόθεση και δεν κυνήγησε στο CAS την δικαίωση. Τα υπόλοιπα στις αγωγές και τις μηνύσεις που κατατέθηκαν...», τονίζουν με νόημα στα γραφεία της Μ.Ασίας.

Διαβάστε ακόμη...