Ετοιμάζει αλλαγές ο Γκαρσία

Από sfina.gr: Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κορυφώνεται και ο Πάμπλο Γκαρσία έχει αρχίσει να δοκιμάζει πρόσωπα για την ενδεκάδα.
Πηγή: sfina.gr
Ετοιμάζει αλλαγές ο Γκαρσία

Ο Ουρουγουανός προπονητής του Δικεφάλου προσανατολίζεται στο να αλλάξει κάποια «πράγματα» στο βασικό σχήμα μετά και την κακή εικόνα που έδειξε η ομάδα στο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα. Οι διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα έχουν κάνουν κυρίως με την αμυντική γραμμή του Δικεφάλου, τόσο στα άκρα όσο και στο κέντρο της.

Μοιάζει πολύ πιθανό να δούμε τον Αντρέ Βιεϊρίνια να επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Μπάμπα Ράχμαν να επανέρχεται στα αριστερά, κάτι που δοκίμασε τις δυο τελευταίες μέρες ο Γκαρσία. Στο κέντρο της άμυνας σίγουρα θα παραμείνει ο Ίνγκι Ίνγκασον, με τον Χοσέ Κρέσπο να φαίνεται πως θα πάρει την θέση του Φερνάντο Βαρέλα.

Η επιστροφή του Χρήστου Τζόλη στην ενδεκάδα θα φέρει ξανά την... κανονικότητα για τον ΠΑΟΚ από το κέντρο και μπροστά, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό θα παίξει στα αριστερά και τον Ουάρντα να επιστρέφει πίσω από τον Κρμέντσικ.

Διαβάστε ακόμη...